Competence Factory

Over ons

Online marketing, digital design en UX: een sterke combinatie

Wie we zijn

Competence Factory is een trainingsinstituut in Utrecht. We geven meer dan 140 verschillende trainingen op het gebied van online marketing, digital design en user experience (UX) Design.

We zijn er trots op dat cursisten onze trainingen beoordelen met gemiddeld een 8,5 — één van de hoogste scores uit de branche.

Waarom kies je voor Competence Factory?

Door de jaren heen hebben we geleerd waar we cursisten blij mee maken. Dat is onder andere met:

  • kleine groepen, waarin ieders praktijksituatie aan bod komt
  • trainers met veel praktijkervaring
  • een interactief programma met aandacht voor creativiteit
  • geen bijkomende kosten
  • centraal gelegen locatie, direct naast Utrecht Centraal station
Laagste prijs

We willen dat iedereen goede trainingen kan volgen. Niet alleen de marketeer bij een grote corporate met een flink opleidingsbudget, maar ook freelancers, zelfstandig adviseurs, webshop-eigenaren en non-profit professionals. Daarom hanteren we dynamische prijzen. Zo bieden we early bird-, last minute- en staffelkortingen. Wanneer je slim boekt — heel vroeg, last minute of meerdere trainingen tegelijk — betaal je voor onze trainingen de laagste prijs in de markt. We garanderen dan ook dat je bij ons altijd de beste training vindt tegen de laagst mogelijke prijs.

Toptrainers

We zullen nooit inleveren op kwaliteit. Onze trainers zijn gepassioneerde professionals met een succesvolle eigen praktijk en een sterke drang om hun kennis te delen.

  • User Experience-expert Eddy Boeve is bijvoorbeeld oprichter van het online marketingbureau Booming en geeft bij Competence Factory de UX design-trainingen.
  • Marieke Pijler van Brand Density is online marketing influencer. Bij ons geeft ze o.a. Social media en Online marketing.
  • Big data pionier Chris Out verzorgt de growth hacking-trainingen, naast zijn rol als CEO van Rockboost.

Zo hebben we nog veel meer inspirerende toptrainers die ook in de praktijk hun sporen hebben verdiend.


Adresgegevens

Competence Factory geeft o.a. opleidingen in:
  • Amsterdam

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Competence Factory' of maak gebruik van onderstaande gegevens: