Competence Factory

Competence Factory

Competence Factory is een opleidingsinstituut in Utrecht. Al dertig jaar bereiden we professionals voor op hun future jobs. In 1990 waren we de eerste met internettrainingen en nieuwe media-opleidingen. Anno 2020 zijn we nog steeds trendsetter met opleidingen in design thinking, online marketing, webdesign en UX. Hiermee werkt Competence Factory aan de skills die er morgen van professionals worden gevraagd.

Opleidersscore: 9,2

Onze opleidersscore op vergelijkingssite Springest.nl is het hoogste in de branche: cursisten beoordelen ons met gemiddeld een 9,2. Al onze trainers zijn praktijkspecialisten die hun kennis delen in actieve colleges, waarin jouw leerdoel centraal staat en je vooral veel dóet. Zo zorgen we dat de stof blijft hangen en je echt iets aan de training hebt. Dus, wanneer zet jij je eerste stap naar een sprong vooruit?

Future jobs-perspectief

Competence Factory organiseert opleidingen en trainingen op het snijvlak van creatie, strategie en technologie. Hiermee bereiden we cursisten voor op hun future jobs. In het traditionele onderwijs blijft creativiteit onderbelicht, terwijl het World Economic Forum dit als één van de belangrijkste skills aanmerkt — voor nu en in de toekomst. Competence Factory legt juist op creativiteit de nadruk. We leren cursisten om met plezier te werken aan wat hen boeit en positief vooruit te kijken naar hun next step. We doen niet mee aan de sombere beschouwingen over technologie en banen die verdwijnen door robots. We laten een nieuw geluid horen: er ontstaan allerlei andere, nieuwe banen (denk aan data-scientist, AR-designer, innovatiemanager of chief design officer). En daar moet en kan je je nu op voorbereiden in een creatieve setting.

Events

Het is belangrijker dan ooit om jezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste updates binnen jouw vakgebied. Omdat we hier graag aan bijdragen, organiseren we gedurende het jaar verschillende events, zoals gratis webinars; die we twee wekelijks organiseren, factories; waarbij we onze deuren openen voor ons netwerk om te inspireren en toffe mensen te ontmoeten en een inspiratiereis; jaarlijks naar het Europese hoofdkantoor van Google in Dublin. Bekijk onze eventpagina voor alle upcoming events!

Visie op leren

Als opleidingsinstituut hebben we een duidelijke visie op leren. Een training moet een transformatieve ervaring zijn. Hiertoe coachen we onze trainers om naast vakspecialist ook de rol van Learning Experience (LX) Designer aan te nemen. De toekomst vraagt om creatief, analytisch en kritisch denken. Daarom zijn deze skills embedded in ieder programma. Of je nu een training Zoekmachineoptimalisatie (SEO) volgt, of een opleiding tot Innovation Manager. Tenslotte leer je met je hele lichaam, niet alleen met je hoofd. We stimuleren de zintuigen met kleurrijke ruimtes, daglicht, groen, lekker en gezond eten, en een korte wandeling tijdens de lunch. Whole brain learning heet dat - dwarsverbindingen tussen linker- en rechterhersenhelft waardoor kennis beter landt en beklijft.

Transparant over prijs en locatie

Transparantie vinden we belangrijk. Of eigenlijk, cruciaal. Want hoe goed onze trainingen ook zijn, van kleine lettertjes en onverwachte wijzigingen word jij niet blij. Daarom zijn we open over onze tarieven: je betaalt gewoon de prijs die je op de website ziet. Boek je last-minute of meerdere trainingen achter elkaar, dan ben je voordeliger uit. Daarnaast zijn onze trainingen altijd in Utrecht, pal naast het Centraal Station. Misschien moet je dus de trein of auto pakken, maar je weet zeker dat jouw training niet verplaatst wordt naar een andere plek.

Trainingen die doorgaan

We kunnen niet garanderen dat ál onze trainingen áltijd doorgaan. Dat hangt af van het aantal deelnemers; het minimum is vier. Wel plannen we elke maand onze Top 10-trainingen in. Die gaan sowieso door, ook als er een keer wat minder aanmeldingen zijn. Boek je een Top 10-training, dan kun je dus snel starten en word je nooit omgeboekt naar een andere dag.

Onze missie

Waarom we opleidingen verzorgen? We willen dat iedereen, net als wij, ‘s ochtends opstaat en denkt: ‘Yes, ik mag weer naar m’n werk!’. Dat kan natuurlijk alleen wanneer je een beroep hebt dat bij je past. Maar wat ook meespeelt is: heb je het idee dat je goed bent in wat je doet? En kun je je creatieve ei kwijt in je werk? Een opleiding helpt bij al deze zaken. Je komt erachter wat je goed ligt, je ontwikkelt de skills die je nodig hebt, en je wordt uitgedaagd om verdieping te zoeken in je job. Jij fluitend naar je werk, dat is waar we voor gaan.

Daarom kies je voor Competence Factory

Door de jaren heen hebben we geleerd waar we cursisten blij mee maken. Dat is onder andere met:

  • Kleine groepen, waarin ieder's praktijksituatie uitgebreid aan bod komt
  • Inspirerende trainers; gepassioneerde professionals met een succesvolle eigen praktijk die er lol in hebben om hun kennis te delen
  • Een interactief programma met aandacht voor creativiteit
  • Transparante prijzen, nooit bijkomende kosten
  • Centraal gelegen locaties - we zitten centraal in Utrecht. In Amsterdam en Rotterdam verzorgen we trainingen op aanvraag
  • Onze 10 populairste trainingen gaan altijd door. Geen gedoe dus met verplaattsingen. Dat beloven we.

Adresgegevens

Competence Factory geeft o.a. opleidingen in:
  • Utrecht

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Competence Factory' of maak gebruik van onderstaande gegevens: