Soofos

Leren van elkaar

Wij helpen iedereen om zijn skills en kennis op een leuke en toegankelijke manier te delen en te verbeteren.

Wij brengen nieuwsgierige cursisten en enthousiaste instructeurs samen

Kun jij je nog jouw wiskunde docent herinneren, die jou met volle passie kon vertellen over de stelling van Pythagoras? De zwemjuf die je in het diepe gooide, maar wel voor je klaarstond? Of die vrienden van wie je zoveel hebt geleerd, simpelweg omdat hun verhalen zo goed blijven hangen?

Bedenk je nu dat je élk onderwerp kunt leren van mensen met passie voor hun vak. Van zakelijke skills tot leuke hobby’s.

In de praktijk wordt dat echter vaak lastig gemaakt. Fysieke cursussen zijn vaak honderden kilometers ver, duur, en precies op die vrije avond wanneer jij liever jouw favoriete serie kijkt.

Zelfs online zijn de cursussen vaak opgesteld als een saai boek, hardop voorgelezen door iemand die toevallig een goeie camera had. Ook word je snel afgeleid door een van de filmpjes van geiten die zomaar omvallen als ze schrikken.

Dat kan anders. Dus bij Soofos, doen we het anders.

Wij zetten technologie in om echte experts met passie hun kennis te laten delen. Zodat jij les krijgt van mensen waarvan je les wilt krijgen, zonder dat je daar uren voor hoeft te rijden.

Echte instructeurs, echte mensen

Naast ons team hebben nog een hele groep mensen die actief zijn op ons platform: instructeurs. Iedereen kan een plek krijgen op Soofos. Een plek om jouw passie te delen met enthousiaste cursisten. Een plek om met jouw kennis een breder publiek aan te spreken. Jij hebt de waardevolle kennis, wij hebben het bereik en de plek waar je dit kunt delen.

Je vindt hier honderden gecertificeerde experts, ervaringsdeskundigen en enthousiaste creatievelingen. Zij brengen hun kennis op een toegankelijke manier over.

De gepassioneerde en authentieke instructeurs maken Soofos écht. Zij geven de invulling aan onze visie. Zij zijn essentieel om van elkaar leren mogelijk te maken.

Wat wil jij graag leren?

Ontdek honderden online cursussen waar je écht wat aan hebt. Leer nieuwe skills die je leven leuker en je werk makkelijker maken.

Bekijk aanbod


Adresgegevens

Soofos geeft o.a. opleidingen in:
  • Hattem

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Soofos' of maak gebruik van onderstaande gegevens: