Summa College

(voorheen ROC Eindhoven)

Het Summa College heeft 26 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs en biedt een grote diversiteit aan opleidingen en cursussen.

De naam Summa heeft twee betekenissen:

  • Het hoogste, waarmee de naam aansluit bij onze missie en visie: het beste uit jezelf halen, naar het hoogste reiken, persoonlijke topprestaties leveren
  • De som, het totaal, wat refereert aan het feit dat een gezamenlijke inspanning nodig is om tot topprestaties te komen. Van studenten uiteraard, maar ook van docenten, collega's die docenten ondersteunen, bedrijven, het management en ouders.

Dit zijn de punten waar het Summa College voor staat als grootste leverancier van vakmensen op mbo-niveau in de regio Brainport Eindhoven. Er is een hechte samenwerking met bedrijven en instellingen.

Haal het beste uit jezelf

Studenten worden gestimuleerd om hun talenten te ontwikkelen en uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Om grenzen te verleggen, persoonlijke topprestaties te leveren en op die manier zichzelf te verrassen. Kiezen voor het Summa College is kiezen voor interessante mogelijkheden in de toekomst.


Adresgegevens

Summa College geeft o.a. opleidingen in:
  • Eindhoven

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Summa College' of maak gebruik van onderstaande gegevens: