NHA Thuisstudies

Studeer thuis en bepaal zelf je tempo

Wil jij meer doen met jouw tijd? Een nieuwe taal leren, een carrièrestap of -switch maken met een beroepsopleiding of een leuke hobbycursus volgen? Of wil je extra kennis opdoen om je eigen bedrijf te starten? Stop met dromen, start met doen. Bij NHA ben je aan het juiste adres om écht werk te maken van jouw doelen. Ervaar zelf de voordelen die een thuisstudie jou te bieden heeft!

Bij NHA vind je altijd een geschikte opleiding voor jou. Met ruim 500 verschillende cursussen en opleidingen in allerlei vakgebieden zit er in ons aanbod voor iedereen iets bij. Van taal- en hobbycursussen tot VMBO, HAVO en VWO vakken of vakopleidingen in bijvoorbeeld Administratie, Marketing, Management of IT.

Stap voor stap doorloop je jouw thuisstudie in je eigen tempo. Zo werk je toe naar een getuigschrift of officieel erkend diploma. Examen doen is niet verplicht. Een hobbycursus doen voor je plezier kan natuurlijk ook! Schrijf je nu in en ontvang jouw opleiding 15 dagen gratis op proef!

Praktijkgerichte opleidingen mét hulp van een docent

Thuis studeren betekent zeker niet dat je er alleen voor staat. Bijna al onze opleidingen volg je met persoonlijke begeleiding van een ervaren vakdocent. Via onze digitale leeromgeving Plaza stuur je eenvoudig jouw huiswerk in. Jouw docent kijkt het voor je na en geeft antwoord op al je vragen. Ook heb je zo jouw studie altijd bij de hand. Handig!

Onze opleidingen zijn praktijkgericht en voor iedereen goed te volgen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onderwijs betaalbaar en bereikbaar is voor iedereen.

Volg nu kosteloos jouw opleiding bij NHA. Ontvang tot duizend euro leersubsidie met het STAP-budget.

Niet geslaagd? Lesgeld terug

Uniek in Nederland is onze niet geslaagd, lesgeld terug garantie. De slagingspercentages bij NHA behoren tot de hoogste in Nederland. Hierdoor kunnen we onze cursisten deze unieke garantie bieden. Meer info? Neem een kijkje op onze website!

Erkend door het ministerie van Onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs.

Bij NHA volg je dus de officiële VMBO, HAVO en VWO vakken als thuisstudie, mét begeleiding van een vakdocent. Zo ga je goed voorbereid op voor de staatsexamens en haal je je losse deelcertificaten of zelfs je diploma.

Kwaliteit staat altijd voorop

Met 85 jaar ervaring in het afstandsonderwijs is NHA een uitstekende keuze voor kwalitatief onderwijs dat voor iedereen toegankelijk is. Om de kwaliteit te waarborgen werkt NHA nauw samen met toonaangevende organisaties en beroepsverenigingen uit verschillende branches.

Profiteer van de voordelen van een thuisstudie:

  1. Start op elk gewenst moment met je studie. Zo ben je bijvoorbeeld niet aan schooljaren gebonden.
  2. Je bent geen tijd en geld kwijt aan reizen.
  3. Studeer in je eigen tempo en bepaal zelf waar en wanneer je studeert. Zo is elke studie perfect te combineren met andere verplichtingen.
  4. Je ontvangt de lesstof compleet thuisgestuurd. Extra boeken kopen is dus niet nodig.
  5. Je staat er nooit alleen voor dankzij de hulp van onze ervaren docenten.
  6. Kom in contact met medestudenten via onze digitale studieomgeving Plaza.

Kwaliteit, vrijheid en service: daar staat NHA al 85 jaar om bekend. Ons team van deskundige adviseurs en docenten staat voor je klaar. Zo kun jij je volledig op jouw studie focussen.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Vraag dan vrijblijvend onze gratis studiegids aan. Of schrijf je direct in en ga aan de slag. Dit is jouw tijd!


Adresgegevens

NHA Thuisstudies geeft o.a. opleidingen in:
  • Afstandsonderwijs

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'NHA Thuisstudies' of maak gebruik van onderstaande gegevens: