Profit opleidingen

Verkort, persoonlijk & kleinschalig
Het onderwijs bij PROFIT Opleidingen is verkort, persoonlijk en kleinschalig, gaat over de essentie van het sociaal agogisch werk en is gericht op succes voor jou.

Werken in de sociaal agogische sector betekent direct werken met cliënten. Hierbij speel je als persoon een essentiële rol. PROFIT opleidingen onderstreept dat je als mens het verschil kunt maken. In intensieve, verkorte opleidingstrajecten (MMZ, PW) van 1 jaar (niveau 3) of 1,5 jaar (niveau 4) leren we onze studenten wat nodig is om vakbekwaam te worden. Heb je al een niveau 3 diploma? Stroom in (fase 3) en haal je niveau 4 diploma in een half jaar!

PROFIT Opleidingen werkt vanuit de visie dat werken voor mensen alleen geleerd kan worden met andere mensen. In vaste contactmomenten met docenten en medestudenten ga je aan de slag. Het groepsproces speelt daarbij een belangrijke rol. Altijd direct gekoppeld aan de praktijk. Dat is winst. Voor jou en je toekomstige werkgever. En daar doen we het voor.

Adresgegevens

Profit opleidingen geeft o.a. opleidingen in:
  • Amstelveen
  • de Bilt
  • Zwolle

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Profit opleidingen' of maak gebruik van onderstaande gegevens: