Profit opleidingen

MBO College voor Volwassenen

Verkort, Persoonlijk & Kleinschalig

Het onderwijs bij PROFIT Opleidingen is verkort, persoonlijk en kleinschalig, gaat over de essentie van het sociaal agogisch werk en is gericht op succes voor jou.

Pedagogisch Werk en Maatschappelijke Zorg

Werken in de sociaal agogische sector betekent direct werken met cliënten. Hierbij speel je als persoon een essentiële rol. PROFIT opleidingen onderstreept dat je als mens het verschil kunt maken. In intensieve, verkorte opleidingstrajecten (MZ, PW) van 1 jaar (niveau 3) of 1,5 jaar (niveau 4) leren we onze studenten wat nodig is om vakbekwaam te worden.

Opbouw opleiding

De opleiding bestaat uit 3 fasen. Iedere fase heeft een eigen karakter.

Duaal leren

Tijdens de gehele opleiding dien je stage te lopen en ga je 1 dag per week naar school.
Volg je de BBl-leerroute dan ga loop je 16 uur stage per week en volg je de BOL-leerweg dan loop je minimaal 12 uur stage per week.
Ben je een student die de derde leerweg wil volgen (OVO) dan kun je een keuze maken uit de uren BBL of BOL.

Extra Verkort

Beschik je over werkervaring of over een HAVO/VWO diploma of een MBO4 diploma dan kun je instromen en duurt de opleiding nog korter en start je in fase 2.

Upgrading van Niveau 3 naar Niveau 4

Heb je al een PW of MZ diploma niveau 3? Stroom in in fase 3 en haal je niveau 4 diploma in een half jaar!

Visie

PROFIT Opleidingen werkt vanuit de visie dat werken voor mensen alleen geleerd kan worden met andere mensen. In vaste contactmomenten met docenten en medestudenten ga je aan de slag. Het groepsproces speelt daarbij een belangrijke rol. Altijd direct gekoppeld aan de praktijk. Dat is winst. Voor jou en je toekomstige werkgever. En daar doen we het voor.


Adresgegevens

Profit opleidingen geeft o.a. opleidingen in:
  • Amstelveen
  • de Bilt
  • Zwolle

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'Profit opleidingen' of maak gebruik van onderstaande gegevens: