IPD Opleidingen

Thuiskomen met een erkend diploma

Level-up in je carrière met onze klassikale opleiding, begeleid door een ervaren docent. In de klas krijg je één-op-één begeleiding en creëer je een netwerk met andere professionals die, net als jij, klaar zijn om hun carrière te lanceren.

Vanuit huis werk je aan lesvoorbereidingen via Mijn IPD, jouw persoonlijke digitale leeromgeving.

Duik in ons cursusaanbod, vind de opleiding die jou op het lijf geschreven is en zet die volgende stap in jouw carrière met dat erkende diploma!

Waarom kiezen voor IPD Opleidingen?

Onze onderwijsvisie draait helemaal om klassikaal leren. Een klassikale setting creëert een dynamische sfeer waarin interactie centraal staat, ideeën worden uitgewisseld en je zo vanuit verschillende perspectieven leert denken. Met inspirerende praktijkvoorbeelden brengen onze docenten de theorie tot leven. Zo worden lessen verrijkt met situaties waarmee je als professional wordt geconfronteerd. Bekijk alle voordelen van het studeren bij IPD Opleidingen:

  • Pauzeer je opleiding en pik de draad weer op wanneer het jou uitkomt
  • Altijd direct contact met je docent via Mijn IPD
  • Gratis examenvoorbereiding & proefexamens
  • Gecertificeerde praktijkopleidingen met erkende diploma's
  • Bespaar tot wel €1000,- dankzij het STAP-budget

Iedereen kan een opleiding bij IPD Opleidingen volgen

Bijna iedere opleiding van IPD Opleidingen kun je volgen zonder specifieke vooropleiding. Alleen specialisaties vereisen een diploma. Alle opleidingen zijn praktijkgericht om jou klaar te stomen voor de beroepspraktijk.

IPD Opleidingen voldoet aan alle kwaliteitseisen

IPD voldoet aan een reeks hoogwaardige normen en certificeringen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze opleidingen waarborgen. Onze opleidingen zijn erkend door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), wat betekent dat we voldoen aan de voorgeschreven gedragscode en studievoorwaarden die zijn goedgekeurd door de Consumentenbond. Bovendien zijn al onze opleidingen en docenten geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), waardoor we voldoen aan de Europese kwaliteitsrichtlijnen voor praktijkopleidingen. Ten slotte is IPD ook ISO 9001-gecertificeerd, een wereldwijd erkende norm die eisen stelt aan kwaliteitsmanagement. Dit certificaat is een waarborg voor transparantie en betrouwbaarheid.


Adresgegevens

IPD Opleidingen geeft o.a. opleidingen in:
  • Alkmaar
  • Almere
  • Amsterdam

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'IPD Opleidingen' of maak gebruik van onderstaande gegevens:

Bisonspoor 3002 – B807

3605 LT Maarssen