College of MultiMedia


College of MultiMedia biedt sinds 1997 opleidingen en cursussen aan in MultiMedia en IT. We bieden zowel fulltime als parttime opleidingen aan om Web Designer, Front-End Developer, Web Developer, Web Engineer, MultiMedia Engineer, PHP/MySQL, Digital Video Producer of 3D Producer te worden.

Studenten aan de opleiding MultiMedia Engineer die tevens de specialisatie PHP/MySQL hebben gedaan kunnen hun studie voortzetten bij de Staffordshire University in het Verenigd Koninkrijk, om zo hun Bachelor degree te halen.

College of MultiMedia biedt als Apple, Adobe, Avid en Maxon Authorised Training Centre verschillende cursussen aan in, zowel multimedia als IT. Naast de reguliere cursussen bieden we ook de mogelijkheid om customized training te ontwikkelen speciaal voor uw bedrijf, team of medewerker. We werkt uitsluitend met professionele en gecertificeerde docenten om iedere cursist en student optimaal te kunnen bedienen.

Doordat we Apple, Adobe Avid en Maxon Authorised Training Centre zijn en de officiŽle cursussen aanbieden, kunt u zich ook certificeren bij ons. De certificaten geven u een streepje voor tijdens sollicitaties en laten klanten/opdrachtgevers zien dat u dť professional bent.

De faciliteiten

Bij professionele opleidingen horen professionele faciliteiten, zoals lokalen met de nieuwste hard- en software, een lounge ruimte en een fijne kantine. Buiten de lesuren kunnen studenten gebruik maken van alle faciliteiten die binnen College of MultiMedia te vinden zijn.

Open Dagen en een persoonlijk vrijblijvend informatiegesprek

Bij College of MultiMedia houden we vier keer per jaar een open dag om u en anderen de gelegenheid te bieden om meer informatie te krijgen over ons, de opleidingen en de docenten. We doen dit in de vorm van proeflessen, masterclasses, demosessies en informatiesessies.

Wilt u een vrijblijvend informatiegesprek? Dat kan! Bel of stuur ons een e-mail, dan plannen we samen met u een gesprek in met een van onze docenten.

Adresgegevens

College of MultiMedia geeft o.a. opleidingen in:
  • Amsterdam

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'College of MultiMedia' of maak gebruik van onderstaande gegevens: