V-Tas

V-TAS is gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van de zogenaamde vakbekwaamheidprofielen voor hijswerktuigen. Deze profielen dienen uitgeschreven te worden indien er bijv. nieuwe machines, werktuigen of transportvoertuigen op de markt komen. Dit alles gebeurt conform de bestaande normering voor internationale hijsbewijzen.

In het verlengde van het ontwikkelen en beheren van deze vakbekwaamheidprofielen is V-TAS gespecialiseerd in het vertalen van normen in theorie- en/of praktijkexamens. V-TAS kan deze gecertificeerde examens voor u faciliteren en organiseren.

Tevens houden wij ons bezig met organiseren van transportopleidingen, zowel horizontaal als verticaal. Soms betreft het een meerdaagse maatwerktraining, een kortdurende standaardcursus of een gedegen langlopende opleiding.

V-TAS onderscheidt zich van andere opleidingsbedrijven door de cursisten een meerwaarde mee te geven in het vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Wij leiden niet alleen op naar de minimale wettelijke eisen maar geven ook dat extraatje mee die u na afloop herkent in de praktijk.


Bij V-TAS werken deskundige vaste trainers en een groot aantal free-lance opleiders. Allen beschikken ze over de nodige didactische, sociale en vakinhoudelijke kwaliteiten.

Tenslotte kunt u ook bij ons terecht voor Auto- en Werktuigmachineverhuur.

Adresgegevens

V-Tas geeft o.a. opleidingen in:
  • Bladel
  • Arendonk
  • Susteren

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'V-Tas' of maak gebruik van onderstaande gegevens: