OEM Office Elearning Menu

OEM Office Elearning Menu is gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van Microsoft Office gecertificeerde E-learning cursussen via internet aan particulieren en bedrijven in 5 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.
Elke organisatie of persoon kan bij ons een gratis account aanmaken om online cursussen te bestellen waarna u, een collega of medewerker direct kan starten met de online cursus. Bestellen op factuur (14 dagen) is mogelijk.

Waarom de E-learning lesmethode van OEM Office Elearning Menu.
U of uw personeel zal beter, sneller en met minder kosten leren. Hoe vaak gebeurt het niet dat in de klassikale lesmethode het kennisniveau niet bij iedereen gelijk is? Of dat de klassikale cursus wordt geannuleerd om de verscheidene redenen. E-learning is vele malen goedkoper dan klassikaal leren. Maak dus optimaal gebruik van uw budget en de tijd van u, uw collega's en of uw medewerkers

Voordelen online leren
  • Flexibel leren lesmateriaal is 24/7 overal beschikbaar
  • Trainingstijd / reistijd / verblijftijd worden bespaard
  • Kosten voor reis- en verblijf worden bespaard
  • Consistentie (aangeboden leerstof is voor alle gebruikers gelijk)
  • Real-time toetsing
  • Praktijkgericht leren door interactieve lessen maakt het omgaan met de programma's makkelijker

Het is verstandig om eerst te beginnen met een analyse van de trainingsbehoefte binnen uw organisatie.
OEM Office Elearning Menu zal u hier kosteloos in begeleiden. Met behulp van onze gratis online testen ondersteunen wij u graag bij het maken van deze analyse. Een online test duurt ongeveer 5 minuten waarna u, een collega of medewerker automatisch een cursus level advies krijgt. Al onze online testen zijn ontwikkeld door gecertificeerde docenten.
Maak nu een account aan en ontvang de gratis Microsoft Office testen per e-mail voor: Word, Excel, PowerPoint en Access.

Adresgegevens

OEM Office Elearning Menu geeft o.a. opleidingen in:
  • Almere

Om contact op te nemen met deze instelling kan je gebruik maken van onze webdecaan voor 'OEM Office Elearning Menu' of maak gebruik van onderstaande gegevens: