Jossy Aarsman (ROC TOP) beste vlogger van mbo

19 februari 2019
Jossy Aarsman, studente travel & hospitality aan ROC TOP, is de beste mbo-vlogger van 2019. Als prijs mag zij een professionele opdracht bij PlaytoWork uitvoeren. Met haar vlog wist ze de jury te overtuigen van haar talent, vindingrijkheid en enthousiasme.

Tijdens de grote finale kwamen alle deelnemende scholen samen op het Regio College in Zaandam. Op basis van de stemmen die de studenten op www.debestevlogger.nl hadden verzameld, vielen maar liefst 11 vloggers in de prijzen. Allen ontvingen zij een prachtige camera of cheque van € 500 van hun eigen mbo-instelling.

De vakjury, bestaande uit Meestervlogger (Dylan van Brummen), juf Laura Polder, Ahmed Batman, Des Balentien, Emin Kececi en Olaf Lemmens van PlaytoWork, hadden een zware klus om een winnaar te kiezen uit alle inzendingen. Naast de winnaar behoorden ook Marzia en Shaija van mboRijnland, Annabel van Duin en Avinash Gowrising van het Albeda College tot de finalisten. De jury was echter unaniem over de winnaar, Jossy Aarsman van ROC TOP. De jury ziet in Jossy mogelijk zelfs de nieuwe Monica Geuze.

De ‘Beste vlogger van mbo-Nederland’ zal volgend jaar terugkeren. Het streven is dat alle mbo-scholen in Nederland deelnemen aan de wedstrijd in 2020.