IT kennis en vaardigheden steeds sneller achterhaald!

06 mei 2022
Uw IT kennis van vandaag is morgen vaak al achterhaald

De snelle veranderingen in IT stellen hoge eisen aan elke IT professional. U heeft een overzicht nodig van de laatste technologische trends om te kunnen anticiperen op toekomstige IT ontwikkelingen. In deze actuele 5-daagse IT training worden de laatste trends in IT, cloud security, IT security, cloud computing en software ontwikkeling behandeld. Indien gewenst kunt u ook voor één of meerdere lesdagen kiezen.

Door Internet of Things (IoT) is de hoeveelheid beschikbare data enorm toegenomen en deze zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Voor zowel business als IT managers zijn Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) misschien wel de meest innovatieve ontwikkelingen van dit moment. Ook op de gebieden van IT security and cloud computing worden snel stappen gemaakt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over blockchain en cryptografie.

Is uw kennis nog up-to-date?

Als IT professional is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van alle Trends in IT. Hackers gaan met de week slimmer te werk en bedenken constant nieuwe manieren om binnen te dringen en uw bedrijfsdata buit te maken. Daarnaast mist u dan kans op kans om in te spelen op steeds veranderende technologie, waardoor u achter raakt bij uw concurrenten.

Update uw IT kennis met deze training.

Voor wie is deze IT trends training van belang?

Deze 5-daagse training is van belang voor alle IT professionals en IT specialisten die een overzicht nodig hebben van de laatste technologische ontwikkelingen in IT en voor niet-IT professionals die betrokken zijn bij de digitale transformatie van hun organisatie. Wij gaan er dan wel vanuit dat u voldoende basiskennis van IT heeft. Mocht u nog niet over voldoende basiskennis van IT beschikken dan verwijzen wij u graag naar de 3-daagse training IT kennis en inzicht voor niet-IT professionals.

url= www.imfacademy.com/nl/it-management/trends-in-it.php] Schrijf u nu in!