Verdrinken in data of zwemmen in zee�n van kennis?

01 juni 2022
Data is, zowel in het bedrijfsleven als in overheidsinstanties, van cruciaal belang. Door optimaal gebruik te maken van data kan uw bedrijf kosten besparen, processen optimaliseren, productiviteit verhogen en meer omzet genereren. Maar door de snelle vooruitgang van technologie en de enorme hoeveelheden data kunnen veel professionals maar nauwelijks het hoofd boven water houden.

Om deze reden bieden wij onze gloednieuwe training: Data Expert aan!

In deze 6-daage Data Expert training leert u wat data inhoudt en wat de mogelijkheden van het werken met data zijn voor uw organisatie. U krijgt een overzicht van verschillende relevante data strategieŽn, data systemen en data architectuur principes. U krijgt inzicht in het data analyse proces en u leert vanuit gestructureerde en ongestructureerde data te werken.

U krijgt kennis van reporting, Online Analytical Processing (OLAP), data mining, predictive algoritmen en data selectie. U leert wat data lakes en data reservoirs zijn. U weet hoe u verschillende architectuurvormen kunt gebruiken en u kent het verschil tussen stand alone en hybride structuren. Daarnaast leert u om te gaan met Hadoop, Hortonworks, Cassandra, HDFS, Pig, Hive en HCat. Tevens maakt u kennis met analyse-, data mining- en visualisatie tools. Als laatste komt de ethiek van data aan bod.

De Data Expert training is sterk op de praktijk gericht. U leert aan de hand van tal van cases (en met uw eigen data) data bewerkingen en data analyses uit te voeren. Tijdens de eerste 3 dagen van deze training wordt de nodige theorie behandeld. Tijdens de laatste 3 dagen gaat u zelf aan de slag met diverse praktijkopdrachten en leert u verschillende tools kennen. Tijdens de training wordt actief gewerkt met diverse tooling.

Zet data om in kennis!

In het tijdperk van kennis is het onmogelijk om als bedrijf te overleven zonder gebruik te (gaan) maken van data! Het is dan ook cruciaal om te leren hoe u de juiste data kunt verzamelen en deze kan vertalen naar inzichten. Schrijf u daarom vandaag nog in voor de Data Expert training om zo alle nodige kennis en vaardigheden in huis te halen!

Ga naar: www.imfacademy.com/nl/bi-big-data-data-science/data-… om u nu in te schrijven!