Administrateur

Categorie Administratief en Secretarieel
Prijs € 1035,- tot € 2540
Regio

Er zijn 5 opleidingen gevonden gerelateerd aan Administrateur

Administrateur

Een administrateur is verantwoordelijk voor het beheren en organiseren van financiële en administratieve processen binnen een organisatie. Dit kan onder andere het bijhouden van de boekhouding zijn, het opstellen van jaarrekeningen, het opstellen van rapporten en het regelen van vergaderingen en afspraken. Daarnaast kunnen administrateurs ook verantwoordelijk zijn voor het regelen van vergaderingen en afspraken, het beheren van personeelsgegevens en het afhandelen van fiscale zaken. Een administrateur speelt een belangrijke rol bij het zorgen voor een soepele werking van de administratieve processen door nauw samen te werken met andere afdelingen binnen een organisatie.

Wilt u graag doorgroeien als professional of uw kennis op peil houden? Investeer dan in deze nuttige cursus met doorgroeimogelijkheden.
Administrateur
Administrateur bezig achter de computer

Inhoud

In een cursus administrateur leer je de verschillende aspecten van administratief werk. Je leert de basisprincipes van het voeren van een administratie: het begrijpen van administratieve processen, systemen, procedures en het archiveren van documenten en gegevens.
Je zult ook kennis nemen met de basisbeginselen van boekhouding, inclusief het opstellen en interpreteren van financiële overzichten, het bijhouden van inkomsten en uitgaven, en het beheren van budgetten. Je leert ook facturen opstellen, personeelsdossiers beheren, arbeidscontracten opstellen en salarissen verwerken. Je leert de relevante wetten en regels met betrekking tot administratie, zoals belastingwetgeving en privacywetgeving.

Relevantie

Een cursus administrateur is relevant voor verschillende doelgroepen. Zoals professionals die werkzaam zijn binnen de administratieve sector en hun kennis up-to-date willen houden. Maar de cursus is ook geschikt voor startende ondernemers die de basisbegrippen van de administratie willen leren of werknemers die met regelmaat administratieve taken voor zich krijgen en hun vaardigheden hierin willen verbeteren. Of ben je iemand die op zoek is naar een carrièreswitch en geïnteresseerd is in het werken in de administratieve sector dan is een cursus administrateur een echte aanrader!

Kortom, een cursus administrateur is geschikt voor verschillende doelgroepen: van mensen die hun administratieve vaardigheden willen verbeteren of een carrièreswitch willen maken naar de administratieve sector.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basiskennis Loonadministratie BKL (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online) Kronenburgh Business College 1035,-
  Den Haag
Intern Fraude Onderzoek ? officiële ACFE (PE) training IMF Academy (International Management Forum) 1980,-
  Amsterdam
Moderne Bedrijfsadministratie MBA (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online) Kronenburgh Business College 2540,-
  Den Haag
Praktijkdiploma Loonadministratie PDL (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online) Kronenburgh Business College 1905,-
  Den Haag
Transfer Pricing (TP) IMF Academy (International Management Forum) 2480,-
  Afstandsleren / Zelfstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.