Integrale Veiligheid

Categorie Arbo en Veiligheid
Prijs onbekend
Regio

Er zijn 0 opleidingen gevonden gerelateerd aan Integrale veiligheid

Integrale veiligheid

Integrale veiligheid is de beveiliging van gebouwen en terreinen. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, winkelpanden, scholen en parkeergelegenheden. Feit is dat meer dan de helft van alle organisaties minimaal eenmaal per jaar te maken heeft met criminaliteit. Daarom is preventie dan ook van groot belang. Als integraal veiligheidskundige beschik je over specialistische kennis die voor een optimale beveiliging van gebouwen kan bijdragen.

Inhoud

Bij een opleiding gericht op integrale veiligheid leer je gebouwen zo efficiënt mogelijk te beveiligen: met een hoge kwaliteit en tegen lage kosten. Je kijkt naar zowel de organisatorische, bouwkundige als elektronische eisen die aan gebouwen worden gesteld met betrekking tot veiligheid. Je begint daarbij met het analyseren van het risico. Ook leer je hoe camerasystemen werken, hoe toegangsverlening werkt en wat integriteit inhoudt. Je leert de juridische kant van veiligheid en daarmee weet je wat wel en niet is toegestaan. Je doet kennis op over criminaliteit en de preventiemaatregelen, om dit zo veel mogelijk te kunnen voorkomen.

Relevantie

Een opleiding tot integrale veiligheid is geschikt voor iedereen die werkzaam wil zijn in de beveiliging, of werkzaam is in een risicovolle omgeving waarin kennis van beveiliging van belang is.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.