VCA

Categorie Arbo en Veiligheid
Prijs onbekend
Regio

Er zijn 5 opleidingen gevonden gerelateerd aan VCA

VCA

Veiligheid, welbevinden en gezondheid op de werkplek zijn van essentieel belang voor zowel werkgevers en werknemers. Als mensen werken in een goede en gezonde werkomgeving ervaren zij meer plezier, presteren zij beter en blijven zij langer gezond. Met de cursus VCA, ook wel basisveiligheid genoemd, weet u welke risico's er op de loer liggen bij verschillende beroepen. Ook leert u waar optimale werkomstandigheden aan moeten voldoen. Deze cursus verschaft u het beroemde en gewilde VCA-certificaat.
VCA
Aannemer die een werknemer verbind

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus leert u de aspecten van de veiligheids- en gezondheidswetgeving; de Arbowet. Ook komen bedrijfsrisico's en de preventie van ongevallen aan de orde. Verder worden zaken behandeld als gevarenbronnen, gevaarlijke stoffen, werken in besloten ruimten en brandveiligheid. Speciale aandacht wordt besteed aan ergonomie, werken met speciaal gereedschap, werken op hoogte, persoonlijke bescherming en werken met elektriciteit.

Relevantie

Deze cursus is bedoeld voor mensen die zich beroepshalve willen specialiseren in veiligheid op en rond de werkplek en het VCA-certificaat willen behalen. De cursus richt zich op verschillende wetgeving en is interessant om te leren kennen voor verschillende beroepen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basic life support en AED IMAG BV    
  In Company
Basisveiligheid VCA IMAG BV    
  In Company
Basisveiligheid VCA Pools IMAG BV    
  In Company
Veiligheid voor Intercedenten en leidinggevenden VCA VIL IMAG BV    
  In Company
Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VOL-VCA IMAG BV    
  In Company

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.