Communicatie

Categorie Communicatie
Prijs onbekend
Regio

Er zijn 2 opleidingen gevonden gerelateerd aan Communicatie

Communicatie

Communicatie is het overbrengen van informatie van medium A naar medium B. Een onderneming communiceert dagelijks met een groot scala aan doelgroepen. Consumenten en andere afnemers zijn daar slechts een deel van. Voorbeelden van groepen waarmee ondernemingen communiceren zijn onder andere leveranciers, personeel, de pers en overheden. De communicatie van een bedrijf is altijd gericht op het beÔnvloeden van kennis, houding of gedrag van de doelgroepen.
Communicatie
Communicatieplan schrijven

Inhoud

Een cursus op het gebied van communicatie is er op gericht je klaar te stomen voor het dagelijks werk op de communicatie afdeling van een bedrijf. Taken als analyse en onderzoek worden je uitgelegd aan de hand van doelgerichte cases. Je leert het bedenken van een communicatieplan of strategie. Je wordt bekend met alles van organisatie- en communicatiemanagement. Je kunt aan de slag als assistent public relations, assistent voorlichting, junior account executive of secretaresse communicatie.

Relevantie

De cursus communicatie is voor iedereen die graag wil werken in een (commerciŽle) communicatiefunctie. Het biedt nieuwe inzichten in de mogelijkheden die communicatie biedt en is niet alleen toe te passen binnen een bepaalde functie in het bedrijfsleven, zoals marketing of projectmanagement. Het kan tevens erg veel nut hebben in persoonlijke omgeving en omstandigheden.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Machinist verreiker met hijsfunctie TCVT-W4-07 IMAG BV    
  Barneveld
Telefonische Verkoop en Aquisitie IMAG BV    
  In Company

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.