Belasting

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 2480,-
Regio

Er zijn 2 opleidingen gevonden gerelateerd aan Belasting

Belasting

Vijf miljoen mensen vragen jaarlijks voor hun belastingaangifte hulp aan een belastingadviseur of belastingconsulent. Particulieren moeten aan de belasting ieder vorm van inkomsten doorgeven, zoals loon, schenking, erfenis, uitkering en pensioen. Voor ondernemers is het invullen van de belastingaangifte complexer. Naast de jaarlijkse inkomstenbelasting, moet er ieder kwartaal omzetbelasting worden betaald. Ook kan er sprake zijn van dividendbelasting, van vennootschapsbelasting en of van loonbelasting. Een goede belastingadviseur is thuis in alle belastingwetten, adviseert cliënten adequaat bij iedere belasting gerelateerde vraag en haalt het optimale financiële resultaat uit iedere belastingaangifte, inclusief die van zichzelf.
Belasting
Een belastingformulier

Inhoud

Deelnemers aan de cursus Belasting zullen kennis krijgen van alle componenten en iedere vorm van belastingaangifte. De wetten die gelden, de toegestane aftrekkenposten, de kenmerken van de drie boxen enzovoort. Geen belastingaangifte zal jou meer stress bezorgen, want jij hebt jouw belastingzaken op orde. Na het succesvol afsluiten van de cursus is het ook mogelijk opgenomen te worden in Register Belastingconsulent en professioneel als belastingadviseur of belastingconsulent aan de slag te gaan. Particulieren en ondernemers zullen hun weg naar jou weten te vinden om hun belastingaangifte(n) opgelucht uit handen te geven.

Relevantie

De cursus Belasting is geschikt voor eenieder die er klaar mee is onwetend te zijn in de wereld van belasting, geen stress meer wil ervaren wanneer de inkomstenbelasting op tijd moet worden doorgegeven, een bedrijf is gestart en alle touwtjes zelf in handen wil houden of hét aanspreekpunt wil zijn voor anderen met belastingvragen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Anti-Fraude Professional IMF Academy (International Management Forum) 2480,-
  Afstandsleren / Zelfstudie
Tax Technology IMF Academy (International Management Forum) 2480,-
  Zelfstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.