WFT Basis

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 851,-
Regio

Er is 1 opleiding gevonden gerelateerd aan WFT Basis

WFT Basis

WFT staat voor de wet op het financieel toezicht. Deze wet stelt bepaalde regels waar aanbieders, bemiddelaars en adviseurs op het gebied van financiŽle diensten zich aan moeten houden. Deze dienstverleners moeten competent en vakbekwaam zijn, waarbij de belangen van de cliŽnt centraal staan. In deze cursus ga je je verdiepen in deze wet en ontwikkel jij je tot adviseur en kenner op het gebied van de wet op het financieel toezicht.
WFT Basis
Financieel adviseur in gesprek met zijn klanten

Inhoud

In deze cursus ga je je richten op het vergaren van allerlei kennis rondom de wet op het financieel toezicht. In het algemene deel van de cursus richt jij je op de wet zelf, het burgerlijk recht, belastingen, rol van de banken en vergaar je basiskennis op het gebied van sparen en beleggen, verzekeringen en kredieten. Je begint met de basis, en uiteindelijk kun je eventueel een extra verdieping volgen. Hierbij heb je de keuze uit de specialisatie richting de consument of richting de hypothecaire wereld.
Wanneer je voor een verdieping kiest kun je specifiekere lesstof verwachten. Op het gebied van de consument krijg je onder andere te maken met levensverzekeringen, beleggen en vermogensbeheer. Op het gebied van de hypothecaire wereld maak je een ontwikkeling door op het gebied van hypotheken: je kan onder andere advies geven over de hypotheek, over belastingen, over recht en over verzekeringen.

Relevantie

De basiscursus is geschikt voor mensen die een stevig fundament willen leggen met betrekking tot hun kennis op financieel gebied.
De verdiepingen zijn geschikt voor financiŽle dienstverleners die de basis al beheersen en zich willen ontwikkelen tot adviseur op een specifiek deelgebied.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
WFT Basis (Bedrijfsopleiding - Den Haag / Online) Kronenburgh Business College 851,-
  Den Haag

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.