Business Coach

Categorie HR en Organisatie
Prijs € 1795,- tot € 1980
Regio

Er zijn 2 opleidingen gevonden gerelateerd aan Business Coach

Business Coach

Business coaching is erop gericht ondernemers meer uit hun bedrijf te laten halen door hen persoonlijk te begeleiden. Een business coach kijkt mee of en hoe het beter kan. Vervolgens ondersteunt hij of zij de ondernemer bij het bereiken van de gestelde doelen. Het kan gaan om startende bedrijven, maar ook om oudere ondernemingen die hun toekomstplannen willen of moeten bijstellen. Dat houdt het beroep afwisselend. Als business coach maak je echt het verschil!
Business Coach
Business Coach geeft een training

Inhoud

De Business Coach opleiding geeft de benodigde handvatten om ondernemers te kunnen coachen naar het best mogelijke bedrijfsresultaat. Omdat je als business coach naast een leidinggevende staat, is het belangrijk dat je kennis hebt over wat er bij leidinggeven komt kijken. Ook krijg je inzicht in bedrijfsprocessen en leer je hoe je jouw kennis kunt overbrengen en implementeren in het bedrijf. Omdat een onderneming valt of staat met de mensen die er werken, wordt ook aandacht besteed aan het herkennen en inzetten van competenties.

Relevantie

Deze cursus biedt een compleet basispakket voor wie business coach wil worden. Een aanrader voor wie graag werkt met mensen en het leuk vindt om ondernemers te helpen het beste uit hun bedrijf te halen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Coachend Leidinggeven IMF Academy (International Management Forum) 1795,-
  Afstandsleren / Zelfstudie
Kennismanagement in de praktijk IMF Academy (International Management Forum) 1980,-
  Afstandsleren / Zelfstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.