Strategisch management

Categorie Management en Beleid
Prijs onbekend
Regio

Er zijn 0 opleidingen gevonden gerelateerd aan Strategisch management

Strategisch management

De visie en strategie zijn voor een bedrijf van levensbelang. Wat is het doel, waar moet de onderneming naartoe? Strategisch management geeft antwoord op deze vragen. Als strategisch manager zet je de beschikbare middelen zo effectief en efficiënt mogelijk in om de langetermijndoelen van een organisatie te realiseren. Je houdt de juiste koers in de gaten en stuurt bij als dat nodig is. Om dat te kunnen doen, moet je natuurlijk wel het een en ander weten van het bedrijfsleven, de bijbehorende processen en het ondernemerschap.

Inhoud

Kennis is macht. De opleiding Strategisch Management leert je daarom meer over hoe je kunt anticiperen op bewegingen in de markt en deze veranderingen kunt verwerken in een strategisch en slagvaardig beleid. Je weet wat er nodig is voor een succesvolle onderneming en hoe je beschikbare middelen kunt inzetten om je doel te bereiken. Na het volgen van de cursus ben je in staat een bedrijfsstrategie te ontwikkelen en te implementeren.

Relevantie

Als je meer wilt weten over hoe je een bedrijf in een snel veranderende markt met vele concurrenten succesvol kunt maken en houden, dan is de opleiding Strategisch Management je op het lijf geschreven.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.