NIMA marketing A Bedrijfsopleidingen

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 850,-
Regio

Er is 1 opleiding gevonden gerelateerd aan NIMA marketing A

NIMA marketing A

NIMA, ook wel het Nederlands Instituut voor Marketing, is een vereniging voor en door marketeers. Het NIMA bevordert, ontwikkelt en professionaliseert mensen die werken op het gebied van marketing. Een cursus NIMA is internationaal erkend en een begrip in de marketingwereld. Het is een interessante, waardevolle aanvulling op bijvoorbeeld je CV.
NIMA Marketing-A
Marketingoverleg tussen designers en management

Inhoud

Deelnemers aan de cursus ‘NIMA Marketing A’ krijgen allereerst een algemene blik op marketing. Daarna leer je meer over markt- en vraagbegrippen en de marketingorganisatie. Vervolgens duik je in de wereld van marktonderzoek en statistiek en leer je hoe je marketinginstrumenten het beste kunt inzetten. Al deze kennis moet uiteindelijk in een organisatie geïmplementeerd worden, ook daarover leer jij de kneepjes van het vak. Ook krijg je inzicht in internetmarketing en ga je aan de slag met praktijkgerichte marketing.

Relevantie

De opleiding ‘NIMA Marketing A’ is uitermate geschikt voor iedereen die op uitvoerend niveau te maken heeft met marketing en verkoop. Het biedt verdieping in de marketingstof en is relevant voor iedereen binnen het vak.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Marketing Media - Online Marketeer A (Bedrijfsopleiding - Den Haag) Kronenburgh Business College 850,-
  Den Haag

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.