NIMA marketing A Bedrijfsopleidingen

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 1150,- tot € 2925
Regio

Er zijn 2 opleidingen gevonden gerelateerd aan NIMA marketing A

NIMA marketing A

NIMA, ook wel het Nederlands Instituut voor Marketing, is een vereniging voor en door marketeers. Het NIMA bevordert, ontwikkelt en professionaliseert mensen die werken op het gebied van marketing. Een cursus NIMA is internationaal erkend en een begrip in de marketingwereld.
NIMA Marketing-A
Marketingoverleg tussen designers en management

Inhoud

Deelnemers aan de cursus ‘NIMA Marketing A’ krijgen allereerst een algemene blik op marketing. Daarna leer je meer over markt- en vraagbegrippen en de marketingorganisatie. Vervolgens duik je in de wereld van marktonderzoek en statistiek en leer je hoe je marketinginstrumenten het beste kunt inzetten. Al deze kennis moet uiteindelijk in een organisatie geïmplementeerd worden, ook daarover leer jij de kneepjes van het vak. Ook krijg je inzicht in internetmarketing en ga je aan de slag met praktijkgerichte marketing.

Relevantie

De opleiding ‘NIMA Marketing A’ is uitermate geschikt voor iedereen die op uitvoerend niveau te maken heeft met marketing en verkoop.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Marketingmedia - Medewerker Marketing en Communicatie of Online Marketeer (Beroepsopleiding KBC - Den Haag) Kronenburgh Business College 2925,-
  Den Haag
NIMA A Online Marketeer (Praktijkopleiding - Den Haag) Kronenburgh Business College 1150,-
  Den Haag

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.