Taxichauffeur CCV

Categorie Transport en Logistiek
Prijs onbekend
Regio

Er is 1 opleiding gevonden gerelateerd aan Taxichauffeur CCV

Taxichauffeur CCV

Het beroep van Taxichauffeur is zeer divers. Je ontmoet allerlei verschillende mensen en geen dag is hetzelfde. Jij bent de gastheer in jouw taxi en zorgt voor een comfortabele maar vooral veilige rit. Je bent altijd zelfstandig onderweg, dus als taxichauffeur heb je tevens een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Voordat je taxichauffeur kan worden moet je eerst het wettelijk verplichte CCV-examen met goed gevolg hebben afgelegd.
Taxichauffeur CCV
Taxi die wacht bij het vliegveld

Inhoud

Je wordt klaargestoomd voor het wettelijk verplichte CCV-examen. Tijdens dit examen wordt er gekeken naar je vakbekwaamheid als taxichauffeur. In de cursus/opleiding krijg je te maken met gastvrijheid, maar ook met administratie, rijvaardigheid en theorie die van toepassing is op taxichauffeurs en het vervoeren van mensen. Dit examen is in het leven geroepen om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en zo de behoeften van de consument te kunnen bevredigen.

Relevantie

De cursus/opleiding is zeer geschikt voor mensen die de ambitie hebben om Taxichauffeur te willen worden. Je kan dan ook aan de slag als taxichauffeur bij het afronden van dit leertraject.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Gastvrijheid ROC Mondriaan    
  Den Haag of op locatie bij bedrijven

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.