Snel Typen

Categorie Administratief en Secretarieel
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Snel Typen

Snel Typen

Snel typen is een waardevolle vaardigheid. In een wereld waar veel werkzaamheden gedaan worden op de computer kan snel typen zowel privé als zakelijk enorm van pas komen. Je bespaart zoveel tijd als je in staat bent om vliegensvlug en foutloos uw mails, verslagen, memo's of rapporten te typen. Het is een handige vaardigheid om zo goed mogelijk onder de knie te krijgen.
Toetsenbord
Iemand bezig met typen

Inhoud

Wanneer je een cursus of opleiding volgt die het onderwerp snel typen behandelt leer je hoe je gemakkelijk, foutloos en met de nadruk op snel, teksten kunt typen. Aan het begin van een cursus of opleiding begin je altijd bij de basis. Door verschillende en afwisselende oefeningen zul je al snel verbeteringen zien in je typsnelheid en foutpercentage. Tijdens de lessen word je gecorrigeerd door de computer, die ook je vorderingen bijhoudt en deze aan je terugkoppelt. Om het leren leuker te maken zijn er bijvoorbeeld ook een aantal oefeningen in de vorm van een spelletje of een zelf te schrijven verhaal toegevoegd.

Relevantie

Een cursus of opleiding snel typen is er voor jong en oud. Op toegankelijke wijze maak je je het blind typen met tien vingers eigen, zodanig dat je na het volgen van een cursus mensen altijd kunt verbazen met je vaardigheid om snel te kunnen typen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Snel Typen NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.