Arbo wetgeving Cursussen & Trainingen

Categorie Arbo en Veiligheid
Prijs onbekend
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Arbo wetgeving

Arbo wetgeving

Er is steeds meer bekend over veiligheid op het werk en het belang van gezonde, goede arbeidsomstandigheden. De Arbo-wetgeving stelt dat het een gedeelde verantwoordelijkheid is van werkgevers en werknemers om te werken aan en zorgen voor optimale veiligheid en omstandigheden tijdens de uitvoering van het werk.
Arbo wetgeving
Arbo inspecteur tijdens een inspectie

Inhoud

U leert in deze cursus hoe u medewerkers kunt voorlichten over hoe zij hun werk op een veilige manier uit kunnen voeren (technisch) en wat zij zelf kunnen doen om bij te dragen aan hun eigen welbevinden en veiligheid. Als u deze cursus combineert met de cursus Basisveiligheid, kunt u examen doen om het begeerde certificaat VCA te verkrijgen.

Relevantie

De praktijkgerichte cursus Arbo-wetgeving is speciaal ontwikkeld voor werkgevers die zich willen verdiepen in wat er allemaal komt kijken bij een goede, ergonomisch verantwoorde inrichting van de werkplek. Het is een relevante cursus die verdieping biedt in de stof die relevant kan zijn voor werkgevers en bijvoorbeeld personeel binnen de HR of andere personeelszaken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Cursus Toezichthouder Intern Transport IMAG BV    
  In Company

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.