BHV - Bedrijfshulpverlening

Categorie Arbo en Veiligheid
Prijs € 370,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan BHV - Bedrijfshulpverlening

BHV - Bedrijfshulpverlening

Iedere organisatie is wettelijk verplicht om één of meer bedrijfshulpverleners op te leiden, afhankelijk van het aantal medewerkers binnen het bedrijf. Om te spreken van een bedrijfshulpverlener (BHV), moet men een officieel erkende cursus met goed gevolg afgerond hebben. De cursus BHV stoomt u klaar om het gewilde NIBHV-certificaat te kunnen behalen. Het biedt kennis over het handelen in noodsituaties en is een goede vaardigheid om onder de knie te hebben, zowel voor het bedrijfsleven of op het persoonlijk vlak.
Bhv-bedrijfshulpverlening
Boek van bhv-bedrijfshulpverlening

Inhoud

Naast het aanleren van de benodigde theorie en basisvaardigheden op het gebied van bedrijfshulpverlening, leert u in deze hands on cursus hoe te handelen in het geval van nood. U als toekomstig BHV'er oefent zélf met de vaardigheden door deel te nemen aan simulaties van uitdagende scenario's en rollenspellen. In speciaal voor BHV ontworpen ruimtes worden calamiteiten nagebootst. Hierdoor ervaren de cursisten wat een crisissituatie is en hoe zij adequaat kunnen handelen.
Deze nuttig cursus bestaat uit twee delen; in het eerste gedeelte ligt het accent op levensreddende handelingen en in het tweede ligt de nadruk op communicatie, ontruiming en brandbestrijding.

Relevantie

Deze cursus is bedoeld voor mensen die opgeleid willen worden tot bedrijfshulpverlener. Het is van belang voor een ieder die binnen het bedrijf de juiste vaardigheden wil leren en beheersen om in het geval van nood de juiste hulp te kunnen verlenen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
BHV Bedrijfshulpverlening IMAG BV 370,-
  In Company

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.