EHV Cursussen & Trainingen

Categorie Arbo en Veiligheid
Prijs € 1749,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan EHV

EHV

EHV staat voor Eerste Hulp bij Ongevallen en is hetzelfde als EHBO (Eerste Hulp bij Ongelukken). Bij een EHV-cursus leer je om als leek eerste hulp te bieden in geval van een calamiteit, totdat professionele hulpdiensten zijn gearriveerd om het over te nemen. De cursussen lopen uiteen van basisreanimatiecursussen tot uitgebreide EHV- of EHBO-cursussen.
Volgens de wet heeft iedere Nederlandse burger de wettelijke plicht om een medemens in nood te helpen. Dat betekent dus niet dat iemand met een EHV- of EHBO-diploma medische plichten of bevoegdheden heeft, maar dat ieder mens moet proberen om, zo goed als mogelijk is, een ander te helpen na een ongeval. Er wordt wel verwacht van mensen met een eerstehulpdiploma dat zij beter in staat zijn eerste hulp te bieden dan mensen zonder dit diploma.
EHV
Iemand bezig met reanimatie

Inhoud

In elke EHV-cursus staan de belangrijkste levensreddende handelingen centraal. Hierbij kun je denken aan beademen, reanimeren, het warm houden van het slachtoffer en het stelpen van bloedingen. Maar ook leer je hoe je kunt zorgen voor de veiligheid van omstanders en jezelf, hoe je het slachtoffer moet verplaatsen als dit nodig is, en hoe je op de juiste manier zorgt dat de nooddiensten geïnformeerd worden.
Een cursus EHV of EHBO is in de meeste gevallen een korte cursus, waarbij een internationaal erkend Eerste Hulp Certificaat wordt afgegeven. Het is verstandig om minimaal een keer in de twee jaren een herhalingscursus te volgen, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om je vaardigheden te trainen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Certified Ethical Hacker (CEHv10) - incl. examen ICT Trainingen 1749,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.