Imago Stylist Cursussen & Trainingen

Categorie Beauty en Mode
Prijs € 499,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Imago Stylist

Imago Stylist

Imago Stylist is een creatief beroep waarin u de persoonlijkheid van uw klanten optimaal laat uitkomen in hun uiterlijke verschijning. U oefent dit zelfstandig uit, of u werkt voor een mode- of styling afdeling of op de redactie van een tijdschrift of televisieprogramma.
Imago-stylist
Een man krijgt nieuwe kleding aangemeten

Inhoud

In de opleiding Imago Stylist leert u in te spelen op de drijfveren van uw klanten om anders of beter voor de dag te willen komen. Om persoonlijke of professionele redenen laten mensen zich steeds vaker adviseren in kleding, kleuren en vormen die bij hen passen. U leert in deze opleiding zowel de theorie als de praktijk van dit boeiende vak. Denk aan mode, kleurenleer, psychologie en sociale vaardigheden, maar ook aan het omgaan met diverse budgetten. Ook staan de opstart en promotie van uw eigen bedrijfsactiviteiten op het programma.

Relevantie

De opleiding Imago Stylist is ontwikkeld voor mensen die houden van mode en styling en er plezier in beleven anderen tot bloei te laten komen. Imago Stylist is een nieuw en actueel beroep!

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Imago Stylist(e) NHA Thuisstudies 499,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.