Netwerken

Categorie Communicatie
Prijs € 575,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Netwerken

Netwerken

Netwerken is niet alleen belangrijk in je persoonlijke leven. Het kan essentieel zijn in het bedrijfsleven. Denk aan de juiste persoon die jou een sollicitatiegesprek kan geven of breid je business uit door middel van je grote netwerk.

Inhoud

Tijdens de cursus leer je alle ins en outs van het opbouwen van een netwerk en het onderhouden ervan. Netwerken is een kunst, die je kan helpen het ver te schoppen binnen het werkveld. Tijdens de cursus wordt dan ook uitgebreid geoefend en geleerd hoe jij netwerken het beste kunt toepassen.

Relevantie

De cursus is relevant voor iedereen die graag meer contacten wil opbouwen en wil leren hoe een netwerk het beste kan worden opgebouwd. Het is tevens een relevante cursus voor iedereen die moeite heeft met het afstappen op iemand. Jij blinkt hierbinnen no time in uit na het volgen van de cursus.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Netwerkgesprekken Learnit 575,-
  Den Haag, Groningen, Online, Rotterdam, Zwolle

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.