Algemene Natuurwetenschappen

Categorie Dieren en Milieu
Prijs € 305,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Algemene Natuurwetenschappen

Algemene Natuurwetenschappen

Algemene natuurwetenschappen houdt zich, zoals de al naam zegt, bezig met de natuur in de breedste zin van het woord. Onder andere planten en dieren, het weer, de wereld buiten onze aarde en alle materialen en stoffen die wij maken en gebruiken vallen hier onder.
De kleinste dingen om ons heen, die je meestal niet of nauwelijks opmerkt, hebben al te maken met wetenschap. We passen dit in het dagelijks leven toe zonder hier bij stil te staan. Toch is het soms nuttig om hier wel bij stil te staan en aandacht te schenken aan deze wetenschap.

Inhoud

Vakken als biologie, natuur- en scheikunde zijn bekend bij de meeste mensen. Algemene Natuurwetenschappen heeft alles met deze vakken te maken. Alleen draait het hier niet om ingewikkelde formules, maar om verschillende kernvragen waarbij meer naar details gekeken wordt.

Relevantie

Als je geïnteresseerd bent in hoe de aarde in elkaar steekt en in wat de wetenschap in de loop der jaren heeft ontdekt over onderwerpen als planten, dieren, mensen, de aarde en het universum zal een cursus Algemene Natuurwetenschappen goed bij jou aansluiten. Kom nog meer over het milieu en alles daar omheen te weten.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Algemene Natuurwetenschappen NHA Thuisstudies 305,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.