Praktijkdiploma Financieel Ondernemer

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 189,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Praktijkdiploma Financieel Ondernemer

Praktijkdiploma Financieel Ondernemer

Als financieel ondernemer kun je succesvol zijn en heb je een goede basis nodig voor de start van je onderneming. Je hebt de nodige kennis nodig als het gaat om marketing, ondernemerschap en boekhouden. Financiele ondernemers leggen door middel van deze cursus de basis voor een goede start. Zo worden alle aspecten die terugkomen in het ondernemerschap uitgebreid behandeld.

Wat houdt de cursus Praktijkdiploma Financieel Ondernemer in?

Tijdens de cursus worden aspecten van een onderneming op het gebied van administratie, ondernemerschap en marketing. Belangrijke aspecten die je leren hoe je ondernemerschap het beste kunt toepassen op een startende business en hoe deze zo succesvol mogelijk wordt in de toekomst. Verschillende aspecten worden behandeld om alle onderdelen van een onderneming te kunnen begrijpen. Hierbij kun je denken als vakken die zich richtingen op o.a. administratie, ondernemingsplannen en boekhouding.

Voor wie is de cursus geschikt?

De cursus ondernemerschap is relevant voor iedere toekomstige ondernemer of starter met een goed idee. Het is tevens een goede cursus voor studenten met ideeŽn of mensen die zich willen verdiepen in het idee om voor zichzelf aan de slag te gaan.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Praktijkdiploma Financieel Ondernemer NHA Thuisstudies 189,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.