Financieel adviseur

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 3900,-
Regio

Er zijn 0 cursussen gevonden gerelateerd aan Financieel adviseur in de regio Overijssel

Financieel adviseur

Iedereen kan eenvoudige financiŽle producten afsluiten. Denk aan schadeverzekeringen of spaarrekeningen. Als de financiŽle producten ingewikkelder worden, dan kan een financieel adviseur uitkomst bieden. Het kan dan bijvoorbeeld om levensverzekeringen, leningen of hypotheken gaan. De adviseur zoekt in dat geval naar de goedkoopste oplossing, passend bij de situatie van de klant.
Als financieel adviseur kun je werkzaam zijn bij een bank of financieel adviesbureau, maar kun je ook voor jezelf beginnen. Je hebt in de meeste gevallen eigen klanten waarmee je de relatie onderhoudt. Wanneer een klant advies wil, breng je eerst de nodige financiŽle gegevens in kaart. Ook stel je offertes op en vul je formulieren in; alles om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken.
Financieel adviseur
Financieel adviseur in gesprek met klanten thuis

Inhoud

De cursussen die worden aangeboden in deze categorie zijn zeer divers. Zo heb je de mogelijkheid om via een training de nodige diplomaís te halen die de overheid via de Wet op het financieel toezicht verplicht stelt. Als je net begint in het vak zijn er de nodige cursussen om mee te starten. Leer bijvoorbeeld door middel van een training alles over financieel management of budgetcoaching. Wil je juist een stapje verder, denk dan eens aan een cursus om zelf een administratiekantoor op te zetten. Je voert in dat geval niet alleen de bedrijfsadministratie van de klant uit, maar bent ook fiscaal en financieel adviseur.

Relevantie

De cursus financieel adviseur is voor iedereen interessant die zich wil ontwikkelen op het gebied van financiŽn en bijvoorbeeld het beheren van budgetten. Het is interessant voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen binnen de zakelijke, financiŽle kant van het bedrijfsleven.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.