Fiscaal recht

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 2180,- tot € 4280
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Fiscaal recht

Fiscaal recht

Fiscaal recht, of ook wel belastingrecht genoemd, is het geheel aan regels over de heffing en invordering van belastingen. Belastingen spelen een grote rol, zowel voor internationale bedrijven als voor kleine ondernemers. In onze dynamische maatschappij waarin de wetgeving voortdurend veranderd, is de fiscalist diegene die bedrijven en particulieren veel geld helpt besparen, door ze geen onnodige belastingen te laten betalen. Fiscaal recht is een erg actueel gebied binnen het recht. De vraag naar fiscalisten, ook wel belastingdeskundigen genoemd, is groot. Het arbeidsperspectief is dan ook erg goed.

Inhoud

Deelnemers aan de opleiding ‘Fiscaal Recht’ leren om verschillende soorten organisaties een grondig fiscaal advies te geven. Je leert juridische, fiscale en (bedrijfseconomische) vraagstukken vakkundig op te lossen en belastingaangiftes te controleren. Daarnaast leer je bedrijven of particulieren te adviseren op het gebied van belastingen en andere administratieve werkzaamheden. Ook leer je de kneepjes van het vak wat betreft jaarrekeningen, financiële stukken en planningen.

Relevantie

De opleiding ‘Fiscaal Recht’ is uitermate geschikt voor iedereen die de ambitie heeft om fiscalist te worden. Het is een cursus die inzicht geeft in de aspecten van belastingrecht en is aan te raden voor een ieder die binnen het werkveld bezig is. Voor iedere ondernemer is het tevens een handige cursus om zo enige kennis van belastingrecht op te doen, die altijd van pas kan komen binnen hun werk.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Certified Fraud Examiner (CFE) IMF Academy (International Management Forum) 4280,-
  Amsterdam
Certified Fraud Examiner (CFE) IMF Academy (International Management Forum) 4280,-
  Amsterdam
Transfer Pricing & Intangibles IMF Academy (International Management Forum) 2180,-
  Zelfstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.