Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) Cursussen & Trainingen

Categorie Hobby en Cultuur
Prijs € 18,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV)

Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV)

Culturele en Maatschappelijke Vorming is een opleiding waarmee je op veel plekken aan de slag kan, onder andere in de kunst- en cultuursector of bij overheidsinstellingen. Een CMV’er is goed in het organiseren van culturele of recreatieve evenementen, gericht op specifieke groepen. Denk bijvoorbeeld aan speciale evenementen voor probleemjongeren of eenzame ouderen. Een CMV’er heeft interesse en oog voor mensen en hun verhalen. Door met deze mensen om te gaan en iets te ondernemen of te organiseren voor hen, probeert de CMV’er hun leven leuker te maken. Daarbij is het belangrijk dat er gekeken wordt naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen van mensen.

Inhoud

Ben je geïnteresseerd in andere culturen of heb je in het dagelijks leven te maken met mensen uit een andere cultuur, dan kan een cursus je helpen bij het begrijpen van verschillende culturen. Dit kan heel globaal, maar ook specifiek, zoals met een training waarin je kennismaakt met de Islam. Er zijn ook cursussen beschikbaar waarin je je verdiept in de geschiedenis en politiek van Nederland.

Relevantie

De cursus Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) is geschikt voor iedereen die geinteresseerd is in andere culturen en graag meer wil weten over andere culturen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Op ontdekkingsreis in uw woonplaats ROC Nijmegen (Cursussen) 18,-
  Beek/Ubbergen, Groesbeek, Malden, Millingen a/d Rijn, Mook, Wijchen en Beuningen

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.