Middel Management Cursussen & Trainingen

Categorie Management en Beleid
Prijs € 1980,-
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Middel Management

Middel Management

Iemand die middle manager is staat tussen het hoger management en de uitvoerende medewerkers in. Hij of zij geeft dus leiding, maar heeft ook managers boven zich. Omdat middle managers de verbinding leggen tussen wat de directie wil en de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden kunnen ze ook operationeel managers genoemd worden.

De functie van middle manager is niet eenvoudig. Aan de ene kant moet je luisteren naar en loyaal zijn aan het hoger management, en aan de andere kant moet je de belangen van de medewerkers behartigen. Positief is dat je voor beide partijen het aanspreekpunt bent.
Vaak is een operationeel manager een zeer gemotiveerde medewerker die de kans krijgt om leiding te geven. Hij of zij is talentvol, heeft veel vakkennis en de juiste mentaliteit.

Inhoud

Wil je goed kunnen functioneren als middle manager, dan zijn er bepaalde vaardigheden die je moet ontwikkelen. Communiceren, motiveren en organiseren zijn zulke nieuwe vaardigheden. Een cursus middle management helpt je bij het veranderproces van medewerker naar manager, zodat je zelfverzekerd en succesvol je nieuwe functie kunt uitoefenen. In het overzicht zijn diverse opleidingen voor middle managers te vinden, klassikaal of op afstand, en eventueel versneld. Ben je al werkzaam als operationeel manager, dan is een cursus over effectief leidinggeven of situationeel leiderschap wellicht aan jou besteed.

Relevantie

Wil jij je verder ontwikkelen al Middle Manager? Dan is deze cursus zeker geschikt! Door de handvatten die worden aangeboden tijdens de cursus Middel Management, kun jij je op verschillende vlakken ontplooien tot professional in jouw vakgebied.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Haal (meer) rendement uit uw IT-investeringen! IMF Academy (International Management Forum) 1980,-
  Afstandsleren / Zelfstudie
Haal (meer) rendement uit uw IT-investeringen! IMF Academy (International Management Forum) 1980,-
  Afstandsleren / Zelfstudie
Haal (meer) rendement uit uw IT-investeringen! IMF Academy (International Management Forum) 1980,-
  Afstandsleren / Zelfstudie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.