Operationeel management

Categorie Management en Beleid
Prijs € 1150,- tot € 4380
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Operationeel management

Operationeel management

Operationeel managers staan net boven het uitvoerend personeel. Meestal is hij of zij eerder ook uitvoerend medewerker geweest. Operationeel managers sturen de werknemers op de werkvloer aan, ze begeleiden het primaire proces. Hierdoor hebben ze vaak meer contact met het personeel en kennen ze de medewerkers goed. Boven het operationeel management staat het middenmanagement en daarboven weer het topmanagement. Operationeel management gaat over het uitvoeren van de tactische keuzes die op strategisch niveau zijn vastgesteld. Het daadwerkelijk kunnen uitvoeren van al deze plannen door afdelingen effectief en efficiŽnt te laten werken zorgt voor een goed operationeel management. Deze dagelijkse aansturing draagt met elke draai aan de knop bij aan de doelstellingen van het bedrijf en is daarmee vitaal voor een goedlopend bedrijf.

Inhoud

De cursussen in het overzicht helpen je om beter te worden in je functie als manager. Zo kun je een cursus projectmanagement doen, waarbij je leert om projecten te begeleiden. Een cursus over het nieuwe werken zal absoluut interessant zijn wanneer jouw organisatie ook overgaat tot het nieuwe werken en je hiermee moet leren werken. Zo kun je vervolgens je medewerkers optimaal ondersteunen.

Relevantie

Iedereen die een managementfunctie betrekt of wil gaan betrekken is geschikt om een cursus te volgen. De cursus is niet alleen voor de operations afdeling van een bedrijf relevant, maar zorgt voor algemene kennis die op elke afdeling toe te passen valt.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Cybersecurity van IndustriŽle Automatisering (ICS / SCADA) en OT IMF Academy (International Management Forum) 4380,-
  Centraal in het land
Cybersecurity van IndustriŽle Automatisering (ICS / SCADA) en OT IMF Academy (International Management Forum) 4380,-
  Centraal in het land
Sturen op cijfers voor de operationele manager Learnit 1150,-
  Amsterdam, Incompany, Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.