Reclame

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 785,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Reclame

Reclame

Iedereen kent ze wel: reclame-commercials op tv. Tijdens een goede serie word je onderbroken met een boel informatie over de nieuwste producten en aanbiedingen. Het ene filmpje is irritant; de ander grappig. Wat ze gemeen hebben is dat ze blijven hangen. Dat is de kracht van de media, ofwel marketing. Maar wat zorgt er nou voor dat jij het product gaat kopen? Hoe zorg je ervoor dat je onderscheidend en creatief genoeg bent om je doelgroep te kunnen bereiken?

Inhoud

Een cursus reclame kan erg uiteenlopend zijn. Zo kun je online adverteren, maar ook werken in de sales. Wat cursussen of opleidingen die onder reclame vallen wel gemeen hebben is de informatie die je toegereikt krijgt. Zo komen er onderwerpen als marketing en promotie aan bod, maar ook het ontwikkelen van reclamemateriaal. Ook het opstellen van een campagne kan een onderdeel zijn van de cursus.

Relevantie

De cursus reclame is geschikt voor iedereen die een baan in de reclamebranche ambieert: van zelfstandigen tot een baan in het PR-, sales- of marketing vak.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
INTRODUCTIE GRAFISCHE VORMGEVING (8 ochtenden of avonden) – Grafische Cursussen Grafische Cursussen 785,-
  Amsterdam, online

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.