Onderwijs

Categorie Onderwijs
Prijs € 749,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Onderwijs

Onderwijs

Het onderwijs, waar het voor alle jonge personen begint. Een rol hebben binnen het onderwijs vergt veel verantwoordelijkheid en een passie voor het brengen van kennis naar de jongere doelgroep. Werk binnen het onderwijs kan zijn het lesgeven aan kinderen of bijvoorbeeld het assisteren als onderwijsassistent.

Inhoud

Tijdens de cursus komen alle essentiŽle punten aan bod die jou klaar stomen voor een rol binnen het onderwijs. Er zijn talloze methoden die worden toegepast binnen het onderwijs en veel aspecten waar rekening mee gehouden moet worden als het gaat om de kinderen. Daarom is niet alleen het overbrengen van kennis en stof naar de kinderen toe van belang. Hoe de kinderen zich gedragen en hoe deze gedragingen zich verder kunnen ontwikkelen is tevens essentieel en wordt voluit behandeld.

Relevantie

De cursus is relevant voor iedereen met een passie voor het onderwijs die zichzelf wil ontwikkelen. Dit kan voor het doel zich te ontwikkelen voor zijn of haar loopbaan, of simpelweg om zich verder te oriŽnteren binnen de sector onderwijs.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Basisopleiding Onderwijsassistent NHA Thuisstudies 749,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.