Test Management Approach (TMap)

Categorie Software en ICT
Prijs € 1725,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Test Management Approach (TMap)

Test Management Approach (TMap)

TMap staat voor Test Management Approach, een programma dat mogelijkheden kan bieden binnen de IT sector. TMap is dé manier om software te testen. Hierbij zijn verschillende TMap programma’s waarvan sommige zich richten op specifieke software en de huidige trends binnen de technologie.

Inhoud

Tijdens een cursus die zich richt op TMap worden verschillende onderwerpen behandeld. De onderworpen die worden besproken zijn onder andere het belang van testen en de testfasen. De test opzet wordt uitvoerig behandeld en naast theorie is er sprake van een oefenexamen. De essentiële punten van het programma worden behandeld en er wordt onderwezen in de mogelijkheden die het programma kan bieden.

Relevantie

Een cursus TMap is interessant voor verschillende partijen. Hierbij kan gedacht worden aan managers die verantwoording dragen over softwareprojecten en informatiesystemen. Daarnaast is het tevens interessant voor gebruikers en ontwikkelaars van software.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
TMAP Suite Test Engineer Learnit 1725,-
  Den Haag

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.