Gamedevelopment

Categorie Software en ICT
Prijs € 599,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Gamedevelopment in de regio Limburg

Gamedevelopment

Gamedevelopment is de Engelse vertaling van spelontwikkeling. Als gamedeveloper draag je zorg voor de technische ondersteuning in een game. Je helpt niet alleen mee met het produceren van games, maar je draagt ook ideeën aan tijdens het ontwikkelingsproces. Meestal werk je zelfstandig aan een klein project. Wanneer alle projecten samenkomen moet dit leiden tot één grote game. Je beheerst verschillende tools om games te ontwikkelen en hebt het technische aspect van het ontwikkelen van games volledig onder de knie.

Inhoud

Tijdens een cursus of opleiding maak je kennis met een breed scala aan ontwikkelingstools. Je leert werken met programmeertalen en hoe je een idee voor een game kan vertalen naar een goed concept. De combinatie van het leren van de theorie en het oefenen in de praktijk zorgt voor een brede basiskennis op het gebied van game designing. Na de ontwikkelingsfase moet je games testen en optimaliseren. Hiervoor krijg je handvatten aangereikt; waar moet je op letten en hoe perfectioneer je een game?

Relevantie

Ben je creatief, gek op games, ben je nieuwsgierig aangelegd en werk je graag op de computer of met andere technische apparaten? Een cursus of opleiding in de richting van gamedevelopment biedt de mogelijkheid je te ontwikkelen tot een uitstekende game designer of game developer.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Game Developer NHA Thuisstudies 599,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.