Internet strategie

Categorie Software en ICT
Prijs € 4480,-
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Internet strategie

Internet strategie

Steeds meer bedrijven en particulieren maken gebruik van internet om zich te informeren of zaken aan te schaffen. Veelal wordt niet bewust nagedacht over strategieŽn om de aangeboden producten, diensten en informatie nog beter voor het voetlicht te brengen bij de doelgroepen. Dat is een gemiste kans want een effectieve internetstrategie levert u aanzienlijk meer bezoekers en omzet op!

Inhoud

In de praktijkgerichte cursus internetstrategie leert u wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing en e-commerce. U maakt kennis met de belangrijkste marketing middelen, denk aan bijvoorbeeld social media en e-mailmarketing. Ook leert u hoe u deze effectief kunt inzetten en de resultaten kunt meten met bijvoorbeeld Google Analytics. U ontwikkelt uw eigen effectieve internetstrategie, die compleet in lijn is met uw bedrijfsdoelstellingen.

Relevantie

Deze cursus is bedoeld voor ondernemende mensen die meer profijt wil halen uit ondernemen via het internet. Het biedt nieuwe inzichten in de mogelijkheden online en welke strategieŽn voor u en uw onderneming zeer relevant en voordelig kunnen uitpakken.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
CISSP Compact Training IMF Academy (International Management Forum) 4480,-
  Veenendaal
CISSP Compact Training IMF Academy (International Management Forum) 4480,-
  Veenendaal

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.