Cursussen & Trainingen Software Tester

Categorie Software en ICT
Prijs € 359,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Software tester

Software Tester

Een software tester is een zeer belangrijke schakel in het ontwikkelen en het op de markt brengen van ontwikkelde software. Wanneer software ontwikkeld is moet het tot in detail worden getest om eventuele fouten op te sporen. Een software tester zal werkzaamheden uitvoeren, om de werking van de software volgens een vastgestelde procedure vast te stellen. De software tester zal inzicht verschaffen over de kwaliteit van de software. Ontwikkelde software durft men bijna niet meer zonder te testen op de markt te brengen. Wanneer er achteraf fouten bekend worden dan zijn de kosten vaak zeer hoog om die te verhelpen. Voor een software tester is het dus belangrijk dat hij/zij weet wat er getest moet worden, de eisen die gesteld worden en hoe hij/zij zal moeten testen. Het is mogelijk om alles te testen of via een steekproef.

Inhoud

Er zijn meerdere mogelijkheden, om via een cursus, software tester te worden. Zo kan je kiezen voor klassikaal onderwijs maar bijvoorbeeld ook voor schriftelijk. Bij klassikaal onderwijs zal je worden onderwezen door gespecialiseerde personen waarbij theorie zal worden afgewisseld met praktijk en demo’s.

Relevantie

Een cursus software tester is vooral van belang voor die persoon die zich wil bekwamen in het testen van software. Een software tester is belangrijk, omdat het bijna onmogelijk is om foutloos software te maken en hij/zij kan vaststellen of alles binnen de gestelde eisen blijft, wat aan de software gesteld wordt.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Certified Information Systems Auditor CISA 2019 OEM Office Elearning Menu 359,-
  E-learning, Heel Nederland, Online

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.