Fitnesstrainer Opleidingen en Cursussen

Categorie Sport en Vrije tijd
Prijs € 135,- tot € 3295
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Fitnesstrainer in de regio Zuid-Holland

Fitnesstrainer worden? Cursussen, trainingen en opleidingen.

Als fitnesstrainer of fitnessinstructeur ben je gespecialiseerd op het gebied van anatomie, inspanningsfysiologie, blessurepreventie, voedingsleer, inspanningsfysiologie en trainingsleer. Met al deze kennis kun je aan de slag bij bijvoorbeeld een fitnesscentrum waar je klanten begeleidt en coacht om hun doelstellingen te bereiken. Soms werk je met kleine groepen klanten en soms één op één.

Sommige fitnesstrainers beginnen voor zichzelf en worden personal trainer. Ze beginnen een eigen sportschool of maken gebruik van de faciliteiten van een bestaande fitnessclub. Samen met de klant kijkt de fitnesstrainer naar de beste manier om het gewenste doel te behalen. Zo zijn er cursisten die willen afvallen, die conditie willen opbouwen of bijvoorbeeld in spiermassa willen aankomen. In de meeste gevallen werk je voor langere tijd samen met de klant en is het de bedoeling dat je de persoon coacht en begeleidt zodat het doel bereikt wordt en in de meeste gevallen ook gehandhaafd wordt.
Fitnesstrainer
Fitnesstrainer traint sporter

Cursus of opleiding tot fitnesstrainer, wat houdt het in?

Bepaalde cursussen hieronder geven je de mogelijkheid om fitnesstrainer te worden en een erkend certificaat te krijgen. Met dit certificaat kun je bijvoorbeeld aan de slag als fitnessinstructeur bij een fitnesscentrum.

Er zijn ook cursussen te vinden die zich richten op een specialisatie zoals paramedische fitnessbegeleiding of voedingsleer en massage.
Voor mensen die zelf willen beginnen met fitness maar daar nog maar weinig van af weten of het lastig vinden om het vol te houden zijn er de beginnerscursussen. Je leert tijdens de cursus hoe je het fitnessen tot een natuurlijk onderdeel van je leven maakt en wat voor jou de beste training is.

Past een opleiding of cursus op het gebied van fitness bij mij?

Wil je fitnesstrainer worden of wil je je specialiseren in bepaalde vaardigheden? Dan kunnen de cursussen, trainingen en opleidingen op het gebied van Fitness en fitnesstrainer wellicht bij je passen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Fitness Trainer A Basis NHA Thuisstudies 299,-
 
Fitness Trainer A Branchediploma NHA Thuisstudies 519,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.