Sport outdoor

Categorie Sport en Vrije tijd
Prijs € 345,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Sport outdoor

Sport outdoor

Sport outdoor, de naam zegt het al: hieronder vallen alle sporten die buiten plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, hockey, tennis et cetera. Als coach of trainer van outdoor sporten is je voornaamste taak het lesgeven in de sport. Je kent alle regels en weet op een variërende wijze invulling te geven aan de lessen. Daarnaast kun je toernooien of evenementen organiseren.
Kitesurfen
Kitesurfers op zee

Inhoud

In een cursus tot trainer of coach van een buitensport komt ten eerste de theoretische kennis naar voren. Het is belangrijk als trainer om de juiste regels van de sport te kennen. Daarnaast is het belangrijk om de lessen op de juiste manier in te vullen, van beginners tot expertniveau. Ook weet je in te spelen op specifieke doelgroepen om zo iedereen het spel te kunnen leren. Naast de lessen spelen veiligheid en communicatie ook een grote rol. Onder outdoor sport vallen niet alleen cursussen tot trainer en coach, maar ook cursussen gericht op beweging en gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan personal trainers of bewegingscoaches.

Relevantie

Een cursus sport outdoor is geschikt voor iedereen die les wil geven in een buitensport, maar ook op gebied van beweging en gezondheid. Het is een relevante cursus voor iedereen die op het gebied van gezondheid en vitaliteit meer kennis op wil doen en dit eventueel wil inzetten, ook voor grotere groepen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Fitness - Bootcamp Trainer Start2Move 345,-
  Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Zwolle

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.