Sportmassage

Categorie Sport en Vrije tijd
Prijs € 854,- tot € 1034
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Sportmassage

Sportmassage

Voor het uitvoeren van een sportmassage is veel kennis en ervaring nodig. Het is namelijk erg belangrijk dat je zoveel mogelijk weet over het lichaam. Welke effect heeft welke wrijving nu precies en welke verschillende massages op het gebied van sport zijn er zoal? Als sportmasseur probeer je door massagetechnieken blessures te verhelpen of iemand te behoeden voor een blessure. Tevens kan je als sportmasseur een eigen praktijkje oprichten en voor jezelf gaan werken.
Sportmassage
Sportmasseur die een onderbeen aan het masseren is

Inhoud

Tijdens een cursus of opleiding sportmassage zal je genoeg kennis en ervaring opdoen om zo goed mogelijke sportmassages te kunnen geven. Je zult leren hoe blessures ontstaan, hoe deze te genezen zijn en misschien nog belangrijker, hoe deze te voorkomen zijn. Deze kennis zal je natuurlijk putten uit de benodigde theorie, maar ook uit praktijkervaring. Tijdens de cursus zal je kennis opdoen over onder andere anatomie, fysiologie, preventie, sportverzorging en kwaliteitszorg.
Sommige cursussen of opleidingen leren je tevens hoe je een eigen praktijk kan beginnen. Je leert hoe je te werk gaat als zelfstandig ondernemer. De combinatie van aspecten als acquisitie, wet- en regelgeving, facturering, administratie en jouw kennis over masseren zal je helpen je eigen praktijk met succes van de grond krijgen.

Relevantie

Een cursus of opleiding in deze richting is de perfecte kans om je kennis over sport en gezondheid uit te breiden en je te ontwikkelen tot een uitmuntende sportmasseur/sportmasseuse.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
opleiding Sportmassage NHA Thuisstudies 854,-
 
opleiding Sportmassage + Sport en Voeding NHA Thuisstudies 1034,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.