Grieks (Nieuwgrieks)

Categorie Talen
Prijs € 199,- tot € 319
Regio

Er zijn 4 cursussen gevonden gerelateerd aan Grieks (Nieuwgrieks)

Grieks (Nieuwgrieks)

Als je op vakantie gaat naar Griekenland of Zuid-Cyprus is het heel prettig om mensen te verstaan en in hun eigen taal aan te kunnen spreken. Men spreekt er Nieuwgrieks, een moderne taal die afgeleid is van het Oudgrieks.
Grieks-nieuwgrieks
Grieks-nieuwgriekse vlag

Inhoud

In een cursus Grieks leer je de basis van het Nieuwgrieks, zoals men dat tegenwoordig spreekt in Griekenland en op Zuid-Cyprus. Aan de hand van luister- en schrijfoefeningen oefen je met het spreken, verstaan, lezen en schrijven van het Grieks. Ook leer je van alles over de cultuur en het leven van de mensen in het hedendaagse Griekenland.
Het Grieks kent een geheel eigen alfabet, dit komt als eerste aan de orde tijdens de cursus. Vervolgens wordt er aandacht besteed aan de uitspraak en de grammatica van het Grieks. Ook leer je veel woorden en zinnen, zodat je na afronding van de cursus in staat ben om bijvoorbeeld eenvoudige artikelen in kranten te lezen, iets te bestellen in een restaurant of een e-mail of sms te schrijven in het Grieks.
De spreekvaardigheidsoefeningen zijn ingesproken door 'native speakers' en gaan over dagelijkse situaties. Op levendige wijze leer je hoe je je op de juiste manier verstaanbaar kunt maken.

Relevantie

Een cursus Grieks is geschikt voor diverse doelgroepen zoals vakantiegangers en/of zakenreizigers die de Griekse taal willen leren spreken. Het biedt de mogelijkheid om zinnen met de bevolking uit te wisselen en bijvoorbeeld wat te eten bestellen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Nieuwgrieks voor Beginners NHA Thuisstudies 199,-
 
cursus Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden NHA Thuisstudies 319,-
 
cursus Nieuwgrieks voor Gevorderden NHA Thuisstudies 199,-
 
Nieuwgrieks voor beginners Edumatch Courses 222,-
  Afstandsonderwijs

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.