Khmer (Cambodjaans)

Categorie Talen
Prijs € 170,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Khmer (Cambodjaans)

Khmer (Cambodjaans)

Khmer, ofwel Cambodjaans is de officiële taal van Cambodja, die door bijna 90% van de Cambodjanen gesproken wordt. Cambodja ligt in Zuidoost-Azië en het land grenst aan Thailand, Vietnam en Laos. De Khmer is een zeer oude Aziatische beschaving. In deze praktijkgerichte cursus leer je in relatief korte tijd het Khmer spreken en ook de beginselen van het Pnom Penh, het andere dialect in het Cambodjaans, dat gesproken wordt in de hoofdstad. Je leert deze taal in het Romeinse alfabet. Deze cursus is echt een aanrader als je binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan Cambodja!
Khmer-cambodjaans
Cambodjaanse vlag

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. Je leert Cambodjaans aan de hand van luisteroefeningen, maar je krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leer je hoe je iets kunt bestellen in een restaurant, te vragen wat iets kost, of te vertellen hoe je heet en waar je vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat je zeker bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Cambodjaans, leert je in deze cursus ook van alles over Cambodja, de tradities en gebruiken uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en het gebruik van het openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus Cambodjaans is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Het biedt verdieping in de taal en is relevant voor iedereen die de basisbeginselen van deze taal onder de knie wil krijgen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Khmer (Cambodjaans) NHA Thuisstudies 170,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.