Papiaments

Categorie Talen
Prijs € 222,- tot € 259
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Papiaments

Papiaments

Papiaments, ofwel Papiamento wordt door 250.000 mensen op Aruba, Bonaire en Curaçao gesproken. De naam van deze taal komt uit het Portugees en betekent 'brabbelen'. Het Papiaments heeft veel woorden uit het Nederlands, Portugees en Afrikaans. In deze cursus leer je in relatief korte tijd goed Papiaments spreken. Deze cursus is echt een aanrader als je binnen afzienbare tijd een bezoek brengt aan een gebied waar Papiaments gesproken wordt!
Papiaments
Papiamentse vlag

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus ligt het accent op spreekvaardigheid. Je leert Papiaments aan de hand van luisteroefeningen, maar je krijgt ook woordenlijsten en basisgrammatica aangereikt. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leer je hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, te vragen wat iets kost, of te vertellen hoe je heet en waar u vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat je verzekerd bent van de juiste uitspraak. Naast het spreken van het Papiaments, leer je in deze cursus ook van alles over Aruba en de Nederlandse Antillen, de tradities en gebruiken in het dagelijks leven. Hierbij kun je denken aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en het gebruik van het openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus Papiaments is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die de taal willen leren spreken. Het is een relevante cursus voor iedereen die zich wil verdiepen in deze taal en graag met lokale bevolking zou willen spreken tijdens een reis. Tevens is de cursus interessant voor iedereen die zich graag verder wil ontwikkelen in een buitenlandse taal.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Papiaments voor Beginners NHA Thuisstudies 259,-
 
Papiamento voor beginners Edumatch Courses 222,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.