SEPR VVR

Categorie Toerisme en Recreatie
Prijs € 295,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan SEPR VVR

SEPR VVR

Als verkoper vakantiereizen ben je in staat om reizigers goed te informeren over alles wat betreft hun vakantie. Denk bijvoorbeeld aan het klimaat en de bezienswaardigheden in een land, maar ook de accommodatie. Als reisadviseur geef je klanten advies over de mogelijkheden van hun droomreis. Ook zakenreizen zijn bij jou te boeken. Met jouw passie voor reizen weet je iedereen enthousiast te maken.

Inhoud

In een cursus SEPR VVR wordt er gewerkt aan een brede toeristische basiskennis. Hiermee leer je de klant te informeren van de juiste informatie. Als commercieel medewerker reizen ben je in staat om te kunnen adviseren en in te spelen op de wens van de klant. Naast algemene reiskennis leer je in de cursus ook over vervoer, verzekeringen en het verblijf van de reis. Ook vergaar je in deze cursus informatie over de kosten die bij reizen komen kijken, zoals de reissom en toeslagen.

Relevantie

De cursus SEPR verkoper vakantiereizen is vooral interessant als je aan de slag wilt in de reisbranche. Denk bijvoorbeeld aan commercieel medewerker of reisadviseur op een reisbureau.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Ondernemerskwaliteiten Travel Consultant TAT Beroepsopleidingen 295,-
  Leiden

Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd.

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder(s) gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden;
  • Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.